• 1
  • 1

Thuisbezorgd Groningen

Wie zijn catering thuisbezorgd in Groningen wil hebben is bij Schriemer aan het goede adres. Ideaal voor als u eens niet wil koken maar toch lekker wil eten. Want een bezorgde pizza of broodje shoarma kent iedereen natuurlijk wel, maar iedereen die eens iets heel anders wil kan natuurlijk eens contact opnemen met een cateraar als Schriemer: voedzaam, lekker en betaalbaar.

Ook is de bezorgservice van een cateraar handig als u uw geliefde eens wilt verrassen met een romantisch diner voor twee, waarbij u niet constant in de keuken wil staan maar alle aandacht aan hem of haar kunt besteden omdat er meerdere gangen worden thuisbezorgd bij u in Groningen.

Eten thuisbezorgd bij u in Groningen: net even wat gezonder dan de zoveelste bezorgde pizza

Ook als u wat meer gasten over de vloer heeft, zoals uw hele familie, kan uw bestelling worden thuisbezorgd in Groningen en omstreken. Ook krijgen wij steeds meer opdrachten uit het bedrijfsleven om in geval van overwerk of uitgelopen vergaderingen maaltijden te leveren die net wat gezonder en voedzamer zijn dan de zoveelste bezorgde pizza.

Schriemer Catering staat voor een correcte en totale dienstverlening met veel persoonlijke aandacht en voor eten van een hoge dagverse kwaliteit, onder strikte hygi├źneregels bereid en goed geconserveerd. Bij Schriemer Catering kunt u alles krijgen thuisbezorgd in Groningen, van simpelweg hapjes bij een borrel tot een uitgebreid buffet inclusief bediening.

Schriemer Catering is van vele markten thuis, bittergarnituren of broodjes kunt u bij ons thuisbezorgd krijgen in Groningen, maar kijk ook eens op de site naar de bijzondere specialiteiten. Omdat eigenaar Ren├ę Schriemer ooit in Libanon woonde en daar kokservaring opdeed, kan hij u ambachtelijk geprepareerde Libanese of Arabische maaltijden serveren. Dat is mooi voor als u eens een keer iets heel anders wil dan Hollandse pot! Alles wat u bij Schriemer bestelt wordt vers bereid in eigen keuken op de dag van levering, zodat u verzekerd bent van iets lekkers.

Schriemer Catering levert u een totale service

Indien gewenst levert hij u naast het bestelde eten ook de benodigde andere materialen, zoals allerhande soorten serviesgoed en bestek. Tegen een bescheiden meerprijs kunt u ook de bijbehorende drankjes thuisbezorgd in Groningen krijgen door Schriemer Catering. Uw bestelling zal door ons altijd op de gewenste tijd worden aangeleverd, ook op zaterdagen, zondagen en feestdagen. De materialen die Schriemer Catering eventueel aan u beschikbaar heeft gesteld worden de volgende dag of op een voor u gunstig tijdstip retour gehaald.

Door onze handige bezorgservice wordt Schriemer Catering steeds vaker ingezet. U kunt uw maaltijden, buffetten of hapjes onder meer thuisbezorgd krijgen in Groningen, Drachten, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Rosen, Leek, Surhuisterveen en allerlei omliggende plaatsen. Wij bezorgen zeven dagen per week. Bij uw bestelling kunt u een voorkeurstijd opgeven.