• 1
  • 1

Thuisbezorgd Drachten

Wie catering thuisbezorgd wil hebben in Drachten is bij Schriemer aan het juiste adres. Ideaal voor als u eens een keer geen zin heeft om te koken maar toch lekker wil eten. Want een bezorgde pizza of een box met sushi kent iedereen natuurlijk wel, maar als u eens iets heel anders wil kunt u natuurlijk contact opnemen met een cateraar als Schriemer: voedzaam, smakelijk en betaalbaar.

Ook is de bezorgservice van een cateraar als Schriemer handig als u uw partner wil verrassen met een romantisch diner, waarbij u zelf dan dus niet in de keuken hoeft te staan maar alle aandacht aan uw geliefde kunt besteden omdat er meerdere gangen worden thuisbezorgd bij u in Drachten.

Eten thuisbezorgd bij u in Drachten: net even wat gezonder dan de zoveelste pizza

Ook als u wat meer gasten over de vloer heeft, zoals uw hele familie, kan uw bestelling worden thuisbezorgd in Drachten en omstreken. Ook krijgen wij steeds meer de vraag van bedrijven om in geval van overwerk of vergaderingen maaltijden te bezorgen die net even wat gezonder en voedzamer zijn dan de zoveelste bezorgpizza.

Schriemer Catering levert u een tijdige en totale dienstverlening met veel persoonlijke aandacht en het eten heeft altijd een hoge dagverse kwaliteit, is volgens de strikte hygi├źneregels bereid en komt altijd goed geconserveerd bij u thuis aan. Bij Schriemer Catering kunt u alles krijgen thuisbezorgd in Drachten, van simpelweg een borrelgarnituur tot een uitgebreid diner inclusief bediening.

Schriemer Catering is van alle markten thuis, borrelhapjes of broodjes kunt u bij ons thuisbezorgd krijgen in Drachten, maar kijk ook eens op de site naar de bijzondere maaltijdmogelijkheden. Doordat eigenaar Ren├ę Schriemer enkele jaren in Libanon woonde en daar de nodige kokservaring opdeed, kan hij u ambachtelijk bereide Libanese of Arabische gerechten serveren. Dat is een goed alternatief voor als u eens een keer iets heel anders wilt dan u gewend bent. Maaltijden die u bij Schriemer Catering bestelt worden vers bereid in de eigen keuken op de dag van levering, zodat u zeker bent van lekker en dagvers eten.

Schriemer levert u een totale service

Naast het bestelde eten leveren wij u desgewenst ook eventuele benodigde materialen zoals serviesgoed en bestek. Voor een bescheiden meerprijs kunt u ook de drankjes bij uw eten door ons thuisbezorgd in Drachten krijgen. Uw bestelling zal door ons altijd op de afgesproken tijd worden aangeleverd, ook op zon- en zaterdagen en feestdagen. De materialen die Schriemer Catering u eventueel heeft uitgeleend worden de volgende dag of op een voor u gunstig tijdstip opgehaald.

Door onze ideale bezorgservice wordt Schriemer Catering steeds vaker ingezet. U kunt uw diners, buffetten of hapjes onder meer thuisbezorgd krijgen in Groningen, Drachten, Hoogezand-Sappemeer, Haren, Veendam, Leek, Rosen, Surhuisterveen en allerlei omliggende gemeentes.