• 1
  • 1

Kookworkshop Groningen

Bent u een fanatieke hobbykok of wilt u misschien meer weten over een bepaald gerecht, dan is de kookworkshop in Groningen van Schriemer Catering wellicht iets voor u. Voor kleine en iets grotere gezelschappen geeft René Schriemer van het gelijknamige cateringbedrijf bij u thuis of op een locatie elders in de regio een kookworkshop op maat. Een kookworkshop in Groningen om uw vingers bij af te likken!

Zoals gezegd is een kookworkshop zelfs mogelijk in uw keuken in Groningen. Voor (iets) grotere gezelschappen wijkt Schriemer Catering al snel uit naar een geschikte locatie voor een kookworkshop in Groningen.

René Schriemer schikt zich geheel naar uw wensen en budget, zodat er goed naar uw wensen wordt geluisterd en het voor elke portemonnee betaalbaar is. Schriemer Catering is gespecialiseerd in diverse keukens, zoals de mediterrane, de Joodse en de Libanese, ideaal als u in een workshop eens iets heel anders wil dan u gewend bent.

Kookworkshop in Groningen: een leuke doe-activiteit

Een kookworkshop is een echte doe-activiteit en wordt door veel mensen als veel leuker ervaren dan ‘gewoon’ uit eten gaan. Ook is het leerzaam, de leek en zelfs de culinair kenner steekt er wel wat van op. Daarnaast is er het sociale aspect: samen eten bereiden doet iets bijzonders met een groep mensen, ze komen makkelijker met elkaar in contact en afstanden vallen weg. Daardoor is een kookworkshop bij u in Groningen ook een goed alternatief voor een teambuilding-, partner- of klantdag.

Schriemer Catering biedt het aan voor diverse doelgroepen, uiteenlopend van buurtfeestjes en kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes. Ook zijn ze geschikt voor zowel beginners als gevorderden. U kunt zich zowel per mail als telefonisch opgeven voor een kookworkshop in Groningen en met ons overleggen met hoeveel mensen u wilt komen. Ook organiseert Schriemer Catering speciale workshops voor bedrijven die zelfs bij hen op locatie kunnen plaats vinden.

Wij garanderen u een professioneel begeleide middag of avond waarbij alle deelnemers de handen uit de mouwen zullen steken, ook degenen die geen echte keukenprins(es) zijn. Vanzelfsprekend mogen na de bereiding de deelnemers hun eigen gerechten opeten. Niemand gaat met een knorrende maag naar huis!

Informatie over Schriemer Catering

René Schriemer is enkele jaren geleden gestart met zijn cateringbedrijf nadat hij wist dat zijn enorme passie voor koken en eten meer bleek dan zomaar een hobby. Inmiddels heeft hij vele opdrachten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. René is van vele markten thuis: de Hollandse, mediterrane, Joodse, Perzische, Italiaanse en Libanese keuken.

Doordat René enige tijd in Libanon woonde is hij behalve de westerse keuken ook nog eens goed ingevoerd in de keuken van het Midden-Oosten. René laat u graag kennis maken met tal van Arabische lekkernijen. Hij levert u onder meer ambachtelijk bereide Libanese gerechten als taboulé of baba ganoush.