• 1
  • 1

Kookworkshop Drachten

Een aanrader voor elke fanatieke hobbykok of voor wie misschien meer wil weten over een bepaald gerecht, is de kookworkshop in Drachten van Schriemer Catering. Voor kleine en iets grotere gezelschappen geeft René Schriemer van het gelijknamige cateringbedrijf u een kookworkshop op maat op een locatie naar keuze of zelfs bij u thuis, afhankelijk van de omvang van het aantal deelnemers. Een professionele kookworkshop in Drachten om uw vingers bij af te likken!

Zoals reeds gezegd is een kookworkshop zelfs mogelijk in uw keuken in Drachten. Bij de (iets) grotere gezelschappen wijkt Schriemer Catering al snel uit naar een geschikte andere plek voor een kookworkshop in Drachten.

René Schriemer weet zich aan te passen naar uw wensen en budget, zodat er goed naar uw voorkeuren wordt geluisterd en de workshop voor elke portemonnee betaalbaar is. Schriemer Catering is gespecialiseerd in keukentradities uit diverse landen en streken, zoals de mediterrane, de Joodse en de Libanese, ideaal als u in een workshop eens iets aparts wil doen.

Kookworkshop in Drachten: een leuke doe-activiteit

Een kookworkshop is een creatieve doe-activiteit en wordt door velen ervaren als leuker dan ‘gewoon’ uit eten gaan. Ook steekt u er altijd wel iets van op , het is leerzaam voor zowel de de leek als de culinair kenner. Daarnaast is er natuurlijk het sociale aspect: het samen en onder begeleiding eten koken doet iets bijzonders met een groep mensen, ze raken makkelijker met elkaar in contact en eventuele afstanden vallen weg. Daarom is een kookworkshop bij u in Drachten zeer geschikt voor bijvoorbeeld een teambuilding-, partner- of klantdag.

Schriemer Catering biedt kookworkshops aan voor diverse doelgroepen, uiteenlopend van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes. Voor zowel beginners als gevorderden is het leuk om mee te doen. U kunt zich zowel per mail als telefonisch opgeven voor een kookworkshop in Drachten en dan met Schriemer Catering overleggen met hoeveel mensen u wilt komen. Ook zijn bij René Schriemer special workshops mogelijk voor bedrijven die bij hen op locatie kunnen plaatsvinden.

Schriemer biedt u een professioneel begeleide middag of avond waarbij iedereen de handen uit de mouwen kan steken, ook de mensen die geen echte keukenprins(es) zijn. Vanzelfsprekend mag iedereen na de bereiding van het eten het eigen gerechten opeten. Niemand zal met een knorrende maag naar huis gaan!

Informatie over het cateringbedrijf van René Schriemer

René Schriemer is in 2014 gestart met zijn cateringbedrijf nadat zijn passie voor koken en eten meer bleek dan zomaar een hobby. Inmiddels verricht hij dagelijks opdrachten op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Doordat René enige tijd in Libanon woonde is hij behalve de westerse keuken ook nog eens goed ingevoerd in de keuken van het Midden-Oosten.

Informeer gerust voor vrijblijvende informative over een kookworkshop bij u in Drachten!