• 1
  • 1

Hapjes Groningen

Wie in Groningen een feestje of een borrel organiseert en hapjes erbij wil, heeft misschien niet altijd zin om deze klaar te maken. Een hapje bij een drankje geeft echter net dat ene stukje meerwaarde. Schriemer Catering is u graag van dienst op het vlak van hapjes in Groningen.

Bij een bestelling van hapjes in Groningen door Schriemer Catering kunt u bijvoorbeeld denken aan een heerlijk kaasplankje met daarop een verrassende kaasproeverij, zoals bijvoorbeeld met een keur aan Franse kaasjes, afgewisseld met wat Italiaanse worst. Of overweeg eens iets lekkers voor op een stokbroodje of een toastje, zoals tapenade of lekkernijen uit het Midden-Oosten zoals baba ganoesh of muhammara. Het is allemaal mogelijk bij Schriemer Catering, maar zelfs nog veel meer dan de mogelijkheden die hier genoemd staan.

Het voordeel van het inschakelen van Schriemer Catering voor de hapjes op uw feest of bijeenkomst is dast u volle aandacht aan uw gasten kan besteden, zonder constant in de weer te zijn met de bereiding van de hapjes of het serveren daarvan. U hebt door de diensten van Schriemer Catering voor uw hapjes in Groningen alle tijd om een goed gesprek met uw gasten te kunnen aangaan, u kunt zich helemaal op hen richten binnen uw rol als gastvrouw of gastheer.

Bij Schriemer Catering liggen hapjes voor uw feest in Groningen in goede handen

Schriemer Catering zorgt graag voor al uw eten, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Uw wensen voor catering van onder meer hapjes in Groningen liggen bij Schriemer in goede handen. Schriemer Catering bereidt alle hapjes bij hem op de zaak, zodat u van hem geen overlast zult hebben.

Als u wensen of vragen heeft op het gebied van hapjes dan kunt u René altijd bellen. Indien u met hem in zee wilt bespreekt hij vervolgens met u alle zaken die van belang kunnen zijn voor een gewenst eindresultaat. Met de antwoorden op dit soort vragen zal hij een offerte voor u kunnen opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U zult begrijpen dat René in het belang van de klant altijd werkt met een strakke planning, daardoor zal hij dus altijd tijdig leveren. Behalve het verzorgen van lekkere hapjes levert René tevens tegen een meerprijs ook de drankjes voor u.

Info over Schriemer Catering

René bereidt alles zo kort mogelijk van tevoren, zodat u altijd verzekerd bent van een lekker eindresultaat. Ook werkt Schriemer Catering altijd zo veel mogelijk met verse producten. Specifieke wensen kunnen altijd aangekaart worden, bijvoorbeeld als er in uw gezelschap vegetariërs zijn, als er mensen zoutarm willen eten of in het geval dat iemand een voedselallergie heeft.

René Schriemer heeft sinds enkele jaren geleden een goedlopend cateringbedrijf met veel opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere markt. René is van vele markten thuis: de Hollandse, mediterrane, Joodse, Perzische, Italiaanse en Libanese keuken, hij kan in deze diverse stijlen hapjes voor u bereiden.