• 1
  • 1

Diner Groningen

Wilt u privé, op uw werk of voor een feestelijke gelegenheid een diner in Groningen organiseren? Schriemer Catering is u graag van dienst als het aankomt op een diner in Groningen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u geen zin heeft in koken en toch lekker wil eten, of u wilt uw gezin of uw vrienden of familie eens verwennen met een heerlijk diner bij u in Groningen? Of een romantisch culinair onderonsje met uw partner? Schriemer Catering komt graag bij u koken, zonder dat u voor lekker eten de deur uit hoeft.

Uw wensen voor diner catering in Groningen liggen bij Schriemer Catering in goede handen. Het voordeel is dat u alle aandacht aan uw gasten kan schenken, in plaats van bezig te moeten zijn met koken en serveren. U hebt met het inschakelen van Schriemer Catering voor uw diner in Groningen de tijd om een goed gesprek met uw klanten te kunnen aangaan, u kunt zich volledig richten op iuw rol als gastvrouw of gastheer.

Diner in Groningen? Bel Schriemer Catering

Als u een wens heeft op het gebied van een diner in Groningen dan kunt u René altijd bellen. Vervolgens bespreekt hij met u alle wensen en eisen, de locatie, het personenaantal en andere zaken die van belang zijn voor een unieke gastronomische ervaring. Met de antwoorden op al deze gebieden zal hij desgewenst voor u een offerte opstellen. Vanzelfsprekend werkt René volgens een strakke tijdsplanning, dus hij zal altijd tijdig leveren. Behalve het verzorgen van de gerechten levert René tevens tegen een bescheiden meerprijs ook de drankjes voor u.

De gerechten van Schriemer Catering zijn goed verzorgde en creatief vormgegeven gastronomische hoogstandjes waarin u de vakman herkent. René bereidt alles zo kort mogelijk van tevoren, zodat u verzekerd bent van een lekker eindresultaat. Ook werkt Schriemer Catering altijd zo veel mogelijk met verse producten. Specifieke wensen ten aanzien van het diner in Groningen kunnen altijd worden ingewilligd, denk bijvoorbeeld aan uw gasten die vegetariër zijn, zoutarm moeten eten of een voedselallergie hebben.

Over Schriemer Catering

René Schriemer is enkele jaren geleden gestart met zijn cateringbedrijf nadat zijn passie voor koken en lekker eten de hobbyfase toch echt ontstegen was. Inmiddels heeft hij een goed gevulde opdrachtenportefeuille en is hij actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Klasse-ingrediënten koopt hij bij onder meer de Agrishop in Germerswolde en Le Souk in Groningen. René is van vele markten thuis: de Hollandse, mediterrane, Joodse, Perzische, Italiaanse en Libanese keuken.

Doordat René jarenlang in Libanon woonachtig was beheerst hij de westerse keuken maar ook de Libanese keuken tot in de puntjes. Als u voor uw diner in Groningen echt iets speciaals wilt, dan laat René u graag kennis maken met tal van Arabische lekkernijen. Hij kan onder meer ambachtelijk bereide Libanese gerechten als hummus of baba ganoush voor u maken.