• 1
  • 1

Catering Drachten

Als u catering in Drachten nodig heeft ist René Schriemer van Schriemer Catering de aangewezen man. Hij heeft een full service cateringbedrijf die u op het gebied van eten en drinken alle zorg uit handen neemt. Of het nu gaat om lekkere hapjes op een vergadering of een borrel, een buffet op een verjaardagsfeest of smakelijk belegde broodjes bij een evenement, u bent bij René Schriemer aan het goede adres. Voor vragen over catering in Drachten kunt u altijd bij René Schriemer terecht, niets is hem te gek.

Schriemer Catering heeft in zijn bestaan al een goede naam opgebouwd qua catering in Drachten en werkt er altijd hard aan om deze goede naam in stand te houden. René zal dus altijd alles uit de kast halen om u tevreden te stellen.

De werkwijze voor uw catering in Drachten

Wie een wens heeft op het gebied van catering kan altijd René bellen. Op prettige wijze bespreekt hij dan met u alle wensen en eisen, de kosten, de locatie, het tijdstip van levering, het aantal personen en andere onderwerpen die van belang zijn voor een unieke gastronomische ervaring bij uw feest of ander evenement. Met de antwoorden op al deze vragen zal hij graag voor u een offerte opstellen. Indien u deze goedkeurt zal René de inkoop van uw bestelling doen en elk gerecht met veel zorg bereiden. Uiteraard zal hij uw bestelling tijdig afleveren. Behalve hapjes, buffetten en diners verzorgt René voor een bescheiden meerprijs tevens de drankjes voor u.

Alle gerechten van René zijn goed verzorgde en mooi vormgegeven gastronomische hoogstandjes waarin u de vakman herkent. Met een strakke planning bereidt René alle gerechten zo kort mogelijk van tevoren, zodat u verzekerd bent van een smakelijk eindresultaat. Ook werkt hij om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen neer zetten altijd zo veel mogelijk met verse producten. Indien u specifieke wensen heeft zal hij daar altijd veel aandacht aan besteden, denk bijvoorbeeld aan gasten bij uw feest of activiteit die vegetarisch willen eten of een voedselallergie hebben.

Catering voor zowel bedrijven als particulieren

René Schriemer is in 2014 gestart met zijn cateringbedrijf omdat zijn grote passie voor koken en lekker eten meer was dan alleen een hobby. Inmiddels is hij dagelijks in de weer op zowel de zakelijke als de particuliere markt. De inkoop van goede ingrediënten voor zijn catering doet hij onder meer bij de Agrishop in Germerswolde en Le Souk in Groningen. René heeft een zeer uitgebreide keuken: Hollands, mediterraan, Joods, Perzisch, Italiaans en Libanees.

René woonde jarenlang in Libanon en is behalve in de Hollandse keuken ook nog eens goed thuis in de keuken van het Midden-Oosten. Als u voor uw catering in Drachten eens echt iets bijzonders wil, dan laat René u graag kennis maken met heerlijke Arabische lekkernijen. Hij levert u onder meer ambachtelijk bereide Libanese gerechten als fattous of hummus.

Neem gerust vrijblijvend contact op als u goede catering zoekt in Drachten!