• 1
  • 1

Buffet Groningen

Wilt u privé, op uw werk of voor een feestelijke aangelegenheid een buffet in Groningen organiseren? Schriemer Catering is u graag van dienst op het vlak van een buffet in Groningen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u eens een keer niet wilt koken maar toch lekker wil eten, of u wilt uw gezin of uw vrienden of familie eens verwennen met een heerlijk buffet?

Het voordeel van een buffet is dat u alle aandacht aan uw gasten kan schenken, in plaats van bezig te moeten zijn met koken en serveren. U hebt met het inschakelen van Schriemer Catering voor uw buffet in Groningen de tijd om een goed gesprek met uw gasten te kunnen aangaan, u kunt zich volledig op hen richten binnen uw rol als gastvrouw of gastheer.

Schriemer Catering kookt graag voor u, zonder dat u voor lekker eten de deur uit hoeft. Uw wensen voor buffet catering in Groningen liggen bij Schriemer in goede handen. Een buffet wordt bij u afgeleverd in schalen, bakken of pannen die passen bij het gerecht in kwestie. Soepen levert René in een ‘hot pot’, vlees blijft au bain-marie op temperatuur.

Buffet in Groningen? Bel Schriemer Catering

Als u wensen of vragen heeft op het gebied van een buffet dan kunt u René altijd bellen. Indien u met hem in zee wilt bespreekt hij vervolgens met u alle wensen en eisen, de locatie, het personenaantal en andere zaken die van belang zijn voor een gewenst eindresultaat. Met de antwoorden op dit soort vragen zal hij een offerte voor u kunnen opstellen. U zult begrijpen dat René altijd werkt met een strakke tijdsplanning, dus hij zal altijd tijdig leveren. Behalve het verzorgen van een buffet levert René tevens tegen een meerprijs ook de drankjes voor u.

Bij Schriemer Catering treft u goed verzorgde en creatief vormgegeven gastronomische hoogstandjes waarin u de vakman herkent. René bereidt alles zo kort mogelijk van tevoren, zodat u verzekerd bent van een lekker eindresultaat. Ook werkt Schriemer Catering altijd zo veel mogelijk met verse producten. Specifieke wensen kunnen altijd aangekaart worden, bijvoorbeeld als er onder uw gasten vegetariërs zijn, er mensen zoutarm willen eten of er iemand een voedselallergie heeft.

Schriemer Catering

René Schriemer heeft sinds enkele jaren geleden een goedlopend cateringbedrijf met veel opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere markt. Klasse-ingrediënten koopt hij bij onder meer de Agrishop in Germerswolde en Le Souk in Groningen. René heeft een zeer uitgebreide keuken: Hollands, mediterraan, Joods, Perzisch, Italiaans en Libanees.

Doordat René jarenlang in Libanon woonachtig was beheerst hij de westerse keuken maar ook de Libanese keuken tot in de puntjes. Als u voor uw buffet in Groningen echt iets bijzonders wilt, probeer dan eens de Arabische lekkernijen waarin hij gespecialiseerd is. Hij kan onder meer ambachtelijk bereide Libanese gerechten als fattoush of baba ganoush voor u maken.